Funderingar

Hur öka min räckvidd på instagram?

Jag har gjort om min profil @hannafialotta på instagram till företagsprofil så nu har jag koll på min räckvidd, vilka inlägg som andra sparat och så vidare. Jag har dock upptäck att jag inte ens når hälften av mina följare med mina inlägg. Jag minns det första året som jag instagrammade, hade över 100 likes på alla bilder. Nu har jag inte ens femtio. Vad har hänt egentligen och hur ska jag nå ut till fler personer igen? Jag har samma inriktning som jag alltid haft. Pilates, träning, keto och löpning, Har du några tips?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hur öka min räckvidd på instagram?

  1. Åh tycker de är superbra att ha företagskonto så man ser statistik, har det också! ☺️ Problemet är Instagrams algoritm, har jättemycket problem med det. Inläggen syns inte för alla 😕 Vet inte vad man gör åt det tyvärr, hoppas på att Instagram snart gör en ändring!

  2. Hört att det där gäller många, är säkert något med algoritmerna? Sen tror jag också alla followtrain som folk sysslande med ett tag gjort att ens statistik blev sämre. Folk som följde en från början missar en i ett överflöde med följande. Sen upplever jag även att fler och fler slutat gilla och bara scrollar istället.

  3. Vad träligt att du inte når ut till dina följare. Jag är typ sämst på Instagram 🙈så egentligen så har jag väl inget tips, kanske kommentera hos dom stora instagrammare som har samma ämne? 🙂

  4. Men åh, vad tråkigt. Jag har också gjort om mitt Instagram men jag hade inte nån riktig kläm på det innan heller så är inte den rätta att fråga, jag postar nog för lite inlägg tror jag. Måste man hashtagga så mycket under varje bild man har eller räcker det med att skriva nåt om bilden och sen posta? NU blev det ju en motfråga på ditt inlägg. Hoppas du (och jag) får många bra tips av ditt inlägg.
    Lycka till 🙂

  5. Jag är dålig på Instagram tyvärr och skulle vilja bli betydligt bättre på det. Följarantalet stiger men likes är det dåligt med tycker jag. Vet inte riktigt vad jag gör för del heller så får du några grymma tips får du gärna dela med dig <3

Lämna ett svar