Personligt

Jag har aldrig….

– Ätit sushi. Jag skulle vilja testa men jag är så rädd att jag blir besviken och då har jag slösat pengarna på något godare som jag kunnat äta.
– Trillat av en studsmatta. Däremot har jag krockat med en person på studsmattan. Det gjorde ont + att jag hade en fläskläpp i en vecka.
– Fått fortkörningsböter 
– Gått på en yogaklass på gymmet och det är inget som lockar mig heller.
– Sprungit ett marathon. Jag har däremot sprungit ett halvmaraton. Kanallöpet, från Ljungsbro till Borensberg. Det var för två år sedan.
– Testat crossfit.
Jag skulle vilja:
– åka på en utlandssemester med familjen. Mina drömresemål är New York och Kroatien. Sen finns det många fler ställen som jag skulle vilja se men just dessa två står överst på listan.
– springa ett marathon, drömmer om ett riktigt fjällmarathon. Mest av allt Stockholm marathon men jag tror inte att mina höfter skulle klara av det. Inbillar mig att det skulle vara skonsammare mot mina ben.
– jobba med träning och hälsa på heltid.
– hjälpa fler människor genom pilates på något sätt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jag har aldrig….

  1. Jag älskar sushi speciellt laxbitarna dom är min favorit de. Jag vill också åka till Kroatien min faster har varit där och det är så vackert där ett riktigt paradis 🙂

  2. Jag har ätit sushi men jag önskar att jag inte hade gjort det haha!! Men en utlandssemester är någonting jag längtar efter med. Hade varit så skönt.

  3. Men vad kul att få veta vad du inte gjort och vad du vill. Vill också åka utomlands! Helt underbart! Jag har vill åka till Grekland och usa. Men det blir framfört 😍 härlig bild!

Lämna ett svar