Vardagen

Målning av staket, egen kollagen och pilates

Nu kom jag på var jag fått uttrycket som jag startade mitt senaste inlägg med. Det är ju Ove Sundberg i Solsidan (älskade serie, ser så fram mot säsongststarten) fast han säger tjaba, tjena hallå. Kom på det nu när jag läste en kommentar. Ibland krävs det inte mycket för att hjärnan ska koppla.
I eftermiddag har jag jobbat med bloggen. Jag har tidsinställt över tio inlägg i olika kategorier och håller på att beta av gamla inlägg i utkastmappen. Känns riktigt skoj faktiskt att veta att bloggen inte kommer stå tom. Oavsett hur min inspiration ser ut framöver.

 
 
 
Ikväll har jag, Rickard och Ida målat ena sidan av vårt staket. Jag ville verkligen ha vitt staket men när grannen målade brunt så kan ju inte vi ta någon annan färg. Kommer inte se klokt ut så då vi också delar staket… Så jag fick bita i det väldigt sura äpplet och köra på brunt. Grannen var snäll och gav resten av färgen som han inte behövde. Men jag tror att det kommer behöva målas ett varv till så framöver måste det köpas mer färg. Bilden ovan är såklart förebilden.
Och så här blev det efteråt. Kanske inte helt tokigt ändå men definitivt inte det jag hade valt.
Kvällen då? Vi har ätit kvällsmat, jag har tränat 20 minuter pilates med mycket stretch och så håller jag på att koka buljong. Den är snart klar. Vid halv tolv har den kokat nästan fyra timmar och det är kanske lite lite men tror det blir alldeles lagom med tanke på att jag använt kycklingben. Det behöver inte koka lika länge. Känns bra att göra något bra av benen så de kommer till användning. Det blir lite som att göra eget kollagen vilket är super för mage, leder, hud med mera.
En av övningarna jag gjorde! Underbart för kroppen. Nä hörni, nu jag ta hand om mitt kok och sedan är det sängen som gäller. Vi hörs imorgon bitti!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Målning av staket, egen kollagen och pilates

  1. Så himla skönt att ha en massa inlägg fixade! Skulle också gjort de i veckan men kommit efter med skrivandet så får bli nu i veckan istället. Längtar också till solsidan drar igång, helt fantastisk serie!

  2. Jag började se Solsidan förra året, haha typ sist i hela Sverige. Jag och William såg filmen i torsdags. Han har varit sjuk i två dagar så blev film för oss. Ser också framemot serien :D. Trist där med staketet förstår att du känner lite så som du gör. Men vet du det blev fint ändå :).
    Sedan så roligt där med alla inlägg du förpublicerat, ska bli roligt att läsa 🙂

  3. Men oj, vilken produktiv dag du haft ❤
    Så irriterande med staketet…tycker du skulle ha gått wild and crazy och målat er sida vitt 😉 Buljongen lät ju urgo, jag har aldrig kokat egen, när jag mår lite bättre kanske jag ska prova ❤

Lämna ett svar