Vardagen

Nu tar jag helg!

Hej och hallå. Nej fy så klämkäckt, haha. Det där är verkligen ett uttryck som jag aldrig använder så jag vet inte varifrån det kom…. Jag kan nu äntligen ta helg och är ledig till på tisdag. Så underbart härligt! Det var en bra dag på jobbet idag.
Det är några som kommenterat mitt senaste inlägg med att ”borde” också göra en planering. Men nej det tycker jag inte alls att du borde eller måste. Anpassa bloggandet efter vad du vill skriva om och vad som intresserar dig. Inte vad ”alla” andra gör. En annan sak är ju om du verkligen vill såklart men känn inte att du måste. Pärla ville läsa fler personliga inlägg. Tycker jag är ganska personlig men det kanske är mer vardag? Det var väldigt intressant att läsa kommentarerna iallafall. Mina återkommande veckoinlägg kommer jag tidsinställa och då också förbereda så att jag har att plocka av.
Idag efter jobbet möttes jag och Sofia upp för en kort promenad nere vid ån. Känns skönt att kunna komma igång och gå lite även om det inte är helt hundra än. Hoppas på att snart kunna ge mig ut och springa igen. Visst är det så att det man inte kan göra av olika anledningar är det man vill göra mest av allt. Så är det definitivt med mig. När jag kan springa så kan det vara si och sådär med motivationen men nu när jag inte kan så vill jag träna allt….
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nu tar jag helg!

  1. Tänk hur det är, att när man inte kan då vill man och när man kan så är det svårare att komma i väg. Här sitter jag och funderar på om jag ska avboka måndagens gympass eller inte, det är ju hockey på tv liksom…vill ju inte missa mitt älskade bofors ❤ Får kanske ta en svängom här hemma i stället föe på gymmet 😂😉

  2. det är skönt då någon drar med en ut på promenad
    min promenad diag blev inne på mio 🙂
    ha nu en jätte härlig lörag med vvila oxå kramar

  3. Jag springer inte men jag tar promenader istället och jag cyklar och på så sätt får man motion med =). Det är skönt att få motion =)

Lämna ett svar