Personligt

Söndagssnacket med Jessica

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott. Det blev sent igår kväll för min del men annars har jag sovit bra. Vi har varit iväg så mycket hit och dit under påsklovet så idag ska vi vara hemma. Jag måste ta tag i mina studier idag och sitta och läsa. Jag har en hel del att läsa in till nästa närträff och det är bäst att börja i tid. Något annat vi måste göra är att storhandla, det börjar bli tomt i skåpen. Ikväll funderar jag på att starta en 24 timmars fasta. Vet inte om jag skrivit det men jag har haft så ont i magen den här veckan. Det är mitt eget fel, det blir ju så när jag äter det som jag vet redan från början att kroppen reagerar på. Men det är ju som man säger, är huvudet dumt får kroppen lida. Efter fastan tänker jag mig strikt keto igen. Det må vara tråkigt men min kropp gillar det. 
Vi hälsade på hos Rickards pappa igår. Alla höll avstånd ska jag lägga till. Han bjöd på påskbord och så en sådan god efterrätt med karamelliserad mjölk, krossade digestivkex och smält schweizernötchoklad ovanpå. Mums! 
Den här söndagen tänkte jag faktiskt att jag ska hänga på Jessicas söndagsutmaning. Veckans tema är vad gör mig blyg eller osäker? 
Jag är inte den blyga typen men däremot osäker i vissa sammanhang. Andra runt omkring mig tror dock inte det och tänker alltid att jag är så säker. Skenet bedrar ibland, haha. Jag har lätt för att prata med människor. Men jag blir osäker i sammanhang där jag inte känner mig riktigt bekväm. Då vill jag gärna känna av läget och blir mer avvaktande. Jag håller mig gärna i bakgrunden. När jag blir osäker kan jag också börja prata en massa konstiga grejer. Eller det är vad jag har fått för mig iallafall. Tänker först och pratar sen liksom. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagssnacket med Jessica

  1. Haha men vad lika vi skrev på denna, ingen brukar tro de om mig heller, och de är ju just för man inte blir tyst när man är nervös utan man börjar istället prata mer, och då verkar ju folk tro man inte als är nervös. Ja som du skriver skenet bedrar ganska rejält där 😂❤️

  2. har också haft ont i magen denna veckan och för min del är det också för jag blandat in för mycket kolhydrater och så

  3. Känner igen det där när man äter sådant man vet att man egentligen borde låta bli men inte kan. Usch! Hoppas 24h fastan hjälper så du inte får mer ont i magen!

  4. Vet inte om ja skulle palla av att fasta för älskar mat alldeles för mycket hahah 🤣 härlig utmaning ja tänkte också svara på den ärligt talat kram

  5. Men så himla gott ut det såg ut då!! Älskar att baka och måste nog göra det nu igen , efter att ha sett denna kakan! 🙈😍 haha jag tänker också ibland efter jag pratat.. lätt hänt. Ha en fin söndag<3

  6. Skönt att få vara hemma nu då. Lycka till med studierna. Tråkigt med magen bara, hoppas det reder sig. Mysigt att ändå kunnat fira lite ihop.
    Söndagssnacket gillar jag och jag känner igen mig i att bli obekväm eller osäker i vissa situationer.

Lämna ett svar