Vardagen

Veckans länkregn

Alltså hjälp vad trött jag är idag. Huvudet känns tungt fast jag har sovit och jag orkar ingenting. Tror jag iallafall. Jag behöver nog egentligen bara komma igång och börja. Jag känner av en begynnande träningsvärk. Igår när vi kom hem så körde jag ett hårt styrkepass. Jag har tänkt att jag ska fota bilder och blogga om passet idag. ”Hannas ben och armpass” har jag valt att kalla det för. Till det här passet kommer du behöva vikter och skivstång så det är kanske inte det lättaste att göra hemma. Men det är ju bra inspiration till du vill bege dig till gymmet igen. Men det blir som sagt en senare fråga. Något annat jag skulle behöva göra är att ta mig ut och rensa i rabatterna. Solen skiner så det är än så länge perfekt väder för det.
Ja, och så det tredje måstet är att börja läsa igenom allt material som vi ska ha läst in till närträffen i slutet på april. Segt som kola! Hur mår du? Känner du dig pepp och pigg?
Tänkte avsluta inlägget med veckans länkar.
Jessica skriver om något som är så tänkvärt och viktigt i dessa tider när vi lägger mycket av vår tid på sociala medier. Vad delar vi mest av oss på instagram? Jo, det perfekta och det vackra. Då är det lätt att tänka att allt är perfekt och att alla andra har det så fint och bra medan jag själv enbart har kaos. 
Madeleine skriver om hur hon varit sjuk i veckan.
Amanda berättar för oss om sin måndag.
Madelena skriver om sina tre FFF.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Veckans länkregn

  1. Det går upp och ner. Har varit pigg vissa dagar, men idag är jag seg. Hade varit kul att se passet😊 Mysigt att vara i trädgården och greja 😍

  2. Alltid kul med länkregn det är så fina bloggar som är med i denna veckas länkregn. Jag förväntade mig träningsvärk idag men det kommer kanske lite senare. I går flyttade jag hur mycket trädgrenar och stubbar som helst och de är faktiskt rejält tunga, särskilt som de hade legat vid vattnet och i en sluttning, därefter började jag rensa i en rabatt…..så träningsvärken kommer nog.

Lämna ett svar