Träning

Dagens träning

Idag mötte jag och Rickard upp Marcus för att springa intervaller. Tanken var att jag skulle känna på löptestet och se var min form egentligen ligger. Precis som jag skrev tidigare idag. Det är helt klart skillnad att springa med bättre förutsättningar även om det samtidigt blev tyngre idag på grund av luftmotståndet. Det har vi ju inte på löptestet då vi springer på bana inomhus. Bröt efter 32 intervaller av 44 på grund av akut kissnödig. 🙈 Det får inte hända på riktiga testet sen!
Bästa tightsen från MPWR Sportswear. Sitter helt klart bäst av alla träningstights som jag har.
Bästa teamet!
Soligt och fint. Imorse var det fem minusgrader men temperaturen steg snabbt så det var riktigt behagligt när vi sprang.
Min återhämtning: 80 gram macadamianötter. Så gott! De smakar typ smör och salt. Så gott ju!
 

 
 

 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens träning

  1. Vad bra gjort 😊 Själv tycker jag intervaller är så tråkigt. Så jag kör bara distans, även om det vore bra att variera. Haha, känner igen det där med att bli kissnödig mitt i löpningen. Händer alltid och är så jobbigt 😅

  2. Vilka snygga träningstights! 😍
    De där nötterna har jag aldrig provat, inte ens hört talas om innan faktiskt. Men å andra sidan så är jag lite känslig mot en del nötter så skulle nog inte våga chansa och smaka dem heller 😏

  3. Jag ÄLSKAR saltade jordnötter! Men kan tyvärr inte äta dem länge då dottern får anafylaktisk chock (Allergi å det extremaste) vad gäller nötter… 🙁 Såå tråkigt!
    Hoppas att du inte behöver springa på toa på riktiga testet sedan! 😀

  4. Har aldrig ätit dessa nötter förut, är egentligen ingen nötmänniska men jag gillar salta jordnötter men det är oxå dom ända haha… Härligt att ni tränar dom där intervallerna 😊 bra kämpat med träningen 👍

  5. Det där kisseriet kan allt ställa till det 🙂 Tyvärr är det sådant man inte kan styra över, men så surt då det händer då det absolut inte får hända.

Lämna ett svar