7 december 2023

Hipp, hipp hurra för Alexander

Idag fyller vårt blonda yrväder, Alexander 13 år. 16:04 idag är det exakt tretton år sedan som han ville komma ut, tre dagar före beräknat datum. Tiden går så fort, jag har inga små barn längre.
När Alexanders  förlossning startade så hade jag haft förvärkar några dagar innan. Han föddes en torsdag. Då jobbade Rickard som personlig assistent åt en kille och samma dag som Alex skulle komma så jag att det var okej att han gick och simmade med den han var assistent åt. Till slut så tyckte barnmorskan att det var dags för honom att komma. Bara ett litet problem, hon missförstod mig och trodde att Rickard var i simhallen. Så hon kom och sa att hon inte fick tag på honom och jag sa till att han var ju på sjukhuset simhall. Då blev det fart och det dröjde inte länge innan Rickard kom. ”Du måste komma hit, Hanna ligger och kniper”, hade hon sagt. Då tog det bara en timme till och så var han ute. Idag blir det firande med paket och mamma, pappa, Marcus och Bea kommer hit och firar.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hipp, hipp hurra för Alexander

  1. Vilken tur att han hann till miraklet. Sjukt hur barnen växer, vi har heller inga småbarn här hemma, nu är de stora och snart kommer de välja sina egna vägar i livet. Även om jag kan sakna småbarnstiden så tycker jag det är kul att få höra deras tankar och funderingar som ungdomar med ❤
    Grattis till ert yrväder ❤

Lämna ett svar

%d