Träning

Testade formen

Det satt inte jättelångt inne idag, bara lite… Jag pratar såklart om jag skulle springa ller inte. Jag har velat lite när jag skulle testspringa och se min form och det fick bli idag. Rev av fyrtio intervaller *30 sekunder i varierande fart:
Tio i 16km/h
Fem i 16,4 km/h
Fem i 17km/h
Tjugo i 18km/h
De sista intervallerna kände inte riktigt benen för att vara med men med en stor portion vilja så går det mesta. Efter intervallerna stretchade jag en stund och så har jag ätit mat. Brysselkål med lax, smör, avokado och så gurkmajonnäs. Så gott ju! Nu sitter jag här i soffan och bloggar lite.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Testade formen

  1. Äter din familj Keto med eller är det bara du ? gör du bara pasta, potatis eller ris till dom och du inte är det det ?… Vilket härligt träningspass du haft ?

Lämna ett svar