Vardagen

Onsdag och lillördag

Godmorgon! Eller mer förmiddag kanske. Sitter och pluggar lite men är lite ofokuserad, så många tankar som far runt. Vi ska ju opponera ett arbete och jag har läst det några varv nu och känner mig som ett stort frågetecken. Frågetecken för att jag inte får några spontana tankar alls. Men det kanske kommer ju mer jag läser. Jag har några dagar till på mig att klura och fundera.
                                                                         
Igår:
– gjorde jag en powerpoint till redovisningen.
– åt en hel massa grönt! Spenat till frukost, broccoli till lunch och så brysselkål till kvällsmat.
– pluggade och försökte få in fakta om exekutiva funktioner och central koherens bland annat.
– jag sprang ju ett gäng intervaller också.
Idag:
– väntar jag på ett samtal.
– ska jag till jobbet för personalmöte.
– ska jag plugga
– kanske träna lite pilates.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag och lillördag

  1. Jag åt också spenat igår och idag i form av spenatsoppa, det är ju riktigt gott. Hoppas du kommer på vad du ska skriva. Inte kul alls när man inte förstår uppgiften 🙂

Lämna ett svar