Träning

Första löpsteget på en vecka

Den här veckan har ju min kropp känts alldeles fel och dann. För lite sömn, för lite vatten gjorde att jag kände mig alldeles spak igår. På grund av det så har jag inte tränat något sen jag cyklade ett gäng mil i helgen. Sprungit har jag inte gjort sedan jag och Rickard sprang löptestintervaller förra torsdagen. Jag är helt klart ganska dålig på att ta hand om mig själv. Jag vet vad jag borde göra men så blir det tvärtemot….. 
Så idag gav jag mig iallafall ut. Benen var sega såklart. Dels av värme men också cyklingen till och från jobbet. Jag vill så gärna bli den där som kan transportcykla till jobbet och trots det kunna springa. Det blev ett bra försök idag. Första kilometern var såklart apseg men sen kom jag igång. Så länge jag springer mina pass på under 6 minuter/kilometer så är jag nöjd. Det ger mig lite hopp! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar