Hemma hos mig

Åtta år

Idag har vi bott i vårt lilla radhus i åtta år. Japp, vi flyttade in på midsommarafton, en vecka innan vi egentligen hade tillträde. Minns att vi åt god mat hos mina föräldrar och sedan följde Marcus och pappa med hem för att hjälpa oss att flytta.
Vårat hrmm… fina schackrutiga golv. Om rutorna åtminstone var svarta….. Det blev ett träfärgat laminatgolv istället. Både väggar (i samtliga rum) och golv i kök och hall fick sig en makeover 2015. Jag skulle även vilja renovera köket. Men det blir en senare fråga, typ när hyresvärden tycker det är dags. Samma sak med badrummen.
                         
Våra två hallar har också fått sig en makeover. Från linoleumgolv till ett svart laminatgolv. Vi var lite rädda för att det skulle bli för mörkt men tvärtom så blev det jättebra. 
                                 
 
Sovrummet! Jag älskar verkligen vår fondvägg. Efter den här bilden togs har det flyttat in två byråer i sovrummet och en bokhylla där alla mina böcker står.
Före/Efter Jag gillade verkligen den ”stjärniga” tapeten men den var alldeles för skadad så den var tvungen att bytas. Det här rummet var först Samuels, sen blev det lekrum och Samuel och Alex delade rum. 
Sorry mörk bild. Den svarta fondväggen är ett minne bara. Nu bor Samuel i det här rummet. Löpbandet har flyttat ut till den lilla hallen och rummet är ljust. Rummet har nu vita väggar och blå/röda stjärnor.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Åtta år

Lämna ett svar