och Mat

Söndagssnacket med Jessica

Jessica kör en söndagsutmaning, varje vecka är det ett nytt tema. Jag har tänkt varje vecka att jag ska vara med men bara glömt bort det. Dock inte den här veckan då inlägget är tidsinställt, haha. Den här söndagen är temat:
Vilka är dina favoritmaträtter under sommaren?

Lätt grillat alltså. Gärna baconinlindad sparris och mammas smarriga hemgjorda potatissallad. Finns ingen som kan göra potatissallad som hon.
Fast min är inte heller så fel! 😋😋
Så vill jag plocka jordgubbar från mitt eget land…..
…. och göra smarriga smoothiebowls med.
Sen vill jag också äta smarriga bananpannkakor, har för mig att de på bilden är veganska. Japp, jag hade en period 2017 (tror jag det var) då jag funderade på att bli vegan. Skulle dock aldrig hända nu. Jag vet för mycket om hormonell hälsa för att ta risken att messa upp kroppen. (Mer än vad mina energidrycker redan gör….) Smoothies till såklart!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagssnacket med Jessica

Lämna ett svar