Vardagen

En regnig och grå dag

Det har varit en riktigt grå och regnig dag. När jag åkte hem från jobbet så vräkte regnet ner och på vägbanan var det fullt med vatten. Lite läskigt är det allt när det är vatten i spåren. Om det är något jag har respekt för så är det risken att få vattenplaning.
Min nya hårfärg. Den här gången blev det inte nästan svart. Dock tycker jag att det blev lite för ljust, vill nog ha ytterligare en nyans mörkare. Får se om det blir så eller om jag låter det vara som det är.
När jag kom hem satte jag mig och sökte inspiratiion till mitt pilatespass. Jag vet ju att jag har några nya övningar varje vecka men ändå känns det som att det mest är samma. Jag hittade en del godbitar idag som jag tog med mig till kvällens pass.Mellan övningarna blev det inte mycket pauser så det var intensivt  men så roligt!
En av mina nya favoriter. Jag tänker på att fälla i höften, dra in naveln mot ryggraden och att inte dra upp axlarna till öronen. Gick väl sådär bra just med axlarna men äsch! Övning ger färdighet.
Imorgon hade jag tänkt att du skulle få följa med mig genom ett foto i timmen, skulle ju varit i Sollentuna men det får bli en digital närträff och ett foto i timmen blir lite annorlunda mot vad jag tänkt mig. (Inlägget kommer dock upp på lördag). Påminner mig om när jag läste en kurs i palliativ vård på Linnéuniversitetet i Växjö. Då körde vi en träff via datorn. Funkade bra faktiskt tycker jag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En regnig och grå dag

  1. Tycker du passa jätte bra i just den färgen du färga till nu, ja ska nog ta och ta tag i min hårfärgning snart med fast de blir inte mörkt, tja inte ljus heller kanske haha😂❤️

  2. Oh, shit. Ditt inlägg och det du skrev om vatten på vägbanan och vattenplaning påminde mig om en dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag fick just vattenplaning och att jag, med min bror i passagerarsätet, kraschade rätt in i någon slags sidovägg. Tur att det bara var en dröm 🙂 Jag tycker också att nätträffar fungerar bra! Det är särskilt smidigt i dessa tider att kunna göra vad man ska utan att lämna hemmet.

Lämna ett svar