Plugg

Fredagen den trettonde

Godmorgon! Hade den här dagen varit som den skulle vara så hade jag suttit i bilen nu på väg till Sollentuna för kursstart och närträff. Men på grund av coronavirus så kör vi närträff digitalt. Jag hoppas att jag får tekniken att fungera då jag inte har något headset. Eller jo, det har jag ju men tror inte att jag kan använda mitt fotbollsheadset i det här syftet.Temat för den här kursen är kommunikation och kunskapsförmedling. Det är i den här kursen som jag har haft sådana problem med kurslitteraturen då jag inte tycker den är relevant för de flesta av frågorna. Jag hoppas dock att det klarnar idag.
Jag ska gå och väcka barn nu och så tänkte jag att de ska få en härlig fredagsfrukost med amerikanska pannkakor. Tror barnen hade uppskattat en härlig smoothie till men vi har inga bananer och även om jag inte dricker den själv så tycker jag att bananer i är ett måste. Det blir liksom en ”rundare” smak. Nej, pannkakor var det och väcka barn. Önskar dig en härlig fredag, tänkte försöka kika in senare igen.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredagen den trettonde

  1. Banan är gott väldigt gott 🙂 Jag är sugen på pizza idag men de är för att det är fredag o man är ledig helgen

  2. Så jobbigt att mycket ställs in på grund av det här corona viruset jag hoppas att det snart är borta 🙂 Men jätte bra att folk tar det säkra före det osäkra hoppas du får en fin dag

  3. Mycket som blir annorlunda nu. Hoppas du får lite klarhet iallafall. Vilken pang-mamma som ordnar pannkakor, önskar jag hade mamma här nu haha!! Men visst behövs banan i smoothie..

  4. Smart av dig att hålla dig hemma, man måste va smart nu. Får hoppas du får tekniken att fungera!
    Ååh amerikanska pannkakor! Sååå gott

Lämna ett svar