Plugg

Kick it up

Halloj! Då har en måndag gått igen och jag har fått massor gjort i skolan. Fast det var svårt att skriva reflektioner på det vi gick igenom på närträffen. Känns som att jag mest bara slänger ur mig ord utan något sammanhang. Likaså inlämningsuppgiften. Det är flera begrepp som jag inte alls kommer ihåg som jag fått googla på. Men det ska väl lösa sig det med, alla andra uppgifter som varit kluriga har jag ju till sist fått till riktigt bra.
Min frukost idag blev resterna från köttgrytan häromdagen, broccoli och så en rejäl klick smör…..

Jag höll mig mätt hur länge som helst och drack den mest onödiga noccon där vi elvatiden. Förstår inte varför jag gjorde det… Jag var ju pigg…. På eftermiddagen satt jag och planerade två pass, dels mitt corefusion som jag drog igång igen idag. Fast inte i Gymmix regi utan på Boost. Pilatespasset som jag planerade var ett pass med gummiband. Det finns ju ett gäng band som jag verkligen är sugen på att börja använda. Allt för att utmana mina deltagare och hitta ännu fler muskler som vi inte visste att vi har….
När jag kom till skolan där jag har min måndagspilates visade det sig at jag inte kunde komma in. Eller jag fick ju en varning innan att de grävt upp. Dörren var dock öppen så att jag skulle komma in på ett annat ställe. In till själva salen var det dock låst och min nyckel passar inte dit. Ridå! Det var bara att ställa in mitt pass. När jag kom hem åt jag lite mat och så när Rickard gått till jobbet fick jag feeling och körde en ny pilates/barre-utmaning på Pilates Anytime.  Jag hade ju ändå tänkt att köra två pass så det var ju bara att ta tag i det. Men det här med barre, det bor verkligen ingen ballerina i mig. Men jag kan ju alltid lära mig. Det är en 10-dagarsutmaning så jag ska på´t imorgon igen. Då behöver jag också springa en runda. Får se vilken ordning jag tar saker och ting i.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kick it up

  1. Det må jag säga var en rejäl och bra frukost!😄 Inte undra på att du höll dig mätt länge. Men jag förstår att du måste äta superbra när du tränar så mycket som du gör. Men så retligt att åka iväg och inte kunna genomföra passet pga att det är låst! Förresten när jag läste ditt inlägg mindes jag plötsligt den där känslan när man skulle reflektera över något, men liksom inte hade några reflektioner att komma med. Fast jag var iallafall duktig på att svamla ihop något tillräckligt bra som nöden krävde😆 Kan bara nämna också att det bor sannerligen inte någon ballerina i mig heller😆

  2. haha ja ibland tar man nog bara för att det är gott, lika som med kaffe skulle jag tro, i alla fall brukar ja göra det ibland bara ta en kopp för att jag är sugen liksom. 😍😍

Lämna ett svar