Pilates

Ett stycke cirkelfys och en timme pilates

Vackra Östgötaporten, här har jag både dömt match, tittat på match och i flera år kördes domarutbildningarna här. Men nu är det inte fotboll det här inlägget skulle handla om utan istället träning. Och då pilates. Hur härligt var det inte för kroppen att få sträcka ut och jobba på ett lite annat sätt. Eller samma sätt men mer detaljer och lite tips och trix. Vi fokuserade på mina dumma höfter som behöver en hel del kärlek. Jag ska jobba vidare lite hemma och så ska vi ses igen nästa vecka. Kul ju! Jag kom ihåg betydligt mer än vad jag tror, övningarna sitter i muskelminnet. 
Ikväll körde jag cirkelfys, fem starka deltagare var det + jag. Jag gick inte för fullt men ett bra pass fick jag och likaså deltagarna. Det enda idag är att jag inte fått ihop mina 6000 steg som jag har som mål men äsch. Det får jag ta igen en annan dag. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova. Vi hörs imorgon!  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar