Vardagen

Att njuta av en skål med jordgubbar

Godmorgon!
För en stund sedan så ringde min samordnare på jobbet och frågade om jag vill jobba i natt eftersom den som skulle gjort det blivit sjuk. Men jag sa nej, det räcker med imorgon natt och sen jobba mina ordinarie pass i helgen. Jag hade ett tag problem med yrsel och lågt blodtryck, om jag får spekulera lite fritt så tror jag att det var en konsekvens av att jobba tre nätter i sträck. För idag känner jag mig så där konstig igen. Så jag behöver ta det lite lugnt med nattjobbet. Även om de extra pengarna hade suttit fint. Det får bli en annan dag.
Jag hade precis ätit upp min frukost, ställde in keso och skinka i kylen och så ser jag mina jordgubbar som vi köpte igåg efter promenaden. De måste jag ju smaska i mig fast jag redan ätit frukost. Jordgubbar är helt klart sommar för mig!
Dagens planer: jag vill träna något, lära mig mer om pilates och tidinställa inlägg till bloggen. Får se hur mycket av det som blir.
Önskar dig en fantastisk dag! Här skiner solen, underbart!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att njuta av en skål med jordgubbar

  1. För mycket nätter är aldrig bra. Jag klarar det inte. Tidsinställde inlägg är alltid bra, men tycker att det är svårt att få till äkta då jag oftast är här och nu.

  2. Bra att du lyssnar kroppen och vilar när det inte känns bra. Jordgubbar är verkligen sommar för mig också och de går inte att motstå. Åt jordgubbar och glass förra veckan och om jag blundade kändes det som sommar. Ta hand om dig <3

  3. Att jobba natt är speciellt. Har jobbat extra nån natt, och det kändes. Jag som inte är van att jobba natt, jag som i vanliga fall bara jobbar dag.
    Vad gott det ser ut med gubbarna. Håller med dig om att jordgubbar smakar sommar.

  4. Jag hoppas på många natt och kvälls pass under mitt sommarvik. Då jag har sagt att jag vill jobba dom. Inte jobba dag pga barnen. Men förstår att det blir en omställning för kroppen

Lämna ett svar