Träning

Det är inspiration!

Vilken skillnad det är att träna när ett tungt orosmoln inte hänger över mig längre. En viss del finns såklart kvar men det största är väck. Idag har jag rivit av 10 stycker 400m intervaller i 4,45tempo och 1 minut vila mellan varje. Jag kände mig energifylld under hela passet. Vi var hos mamma och pappa för att hämta förstärkaren inför imorgon och då fick vi med oss en påse matbröd och en påse med saffransbullar. Saffransbullen var så god att hugga in på efter passet. 😋😋
När jag är gammal och grå vill jag också vara en liten krutgumma. Köra med tanterna och farbröderna på hemmet. Som Erik som tränar för fullt fast han är 95 bast. Det är aldrig för sent att börja. Helt klart inspirerande!
Var mer som Erik!

Jag vågar lägga ut min printscreen här eftersom han är med på Facebook! Tror räckvidden är lite större där än min lilla blogg…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar