Vardagen

Min söndag i bilder

Idag har jag tittat på julfilm, sjungit tillsammans med Rickard på hans jobb och åkt pulka med barnen. Nu är det minusgrader så snön lär nog ligga kvar ett litet tag till.
Den enda bilden på mig och Rickard idag, hade tänkt att filma någon av låtarna men det blev inte så. Visst skulle du vilja höra oss sjunga?
Titta så gullig bordsdekoration. Jag gillar såna där små minihus i burkar. Tycker det är charmigt.
Uppe på bästa pulkabacken har kommunen satt upp en stor gatlampa så nu kan man åka även i mörker. Det var så roligt att swischa ner för backen.
Ikväll har vi gjort ett berg av lussekatter. De blev så goda. Jag följde inte receptet utan tog både mer socker, smör och saffran än vad det ska vara. Mums! Största tonåringen slök ett gäng på en gång. Jag var inte sämre och tog tre. Kommer nog bli fler innan den här kvällen är slut…. Nu tänkte jag lyssna på en ny podd med en framstående immunolog som jag tycker får komma till tals alldeles för lite. Det brukar jag tänka när jag ska avgöra trovärdigheten i ett påstående, har personen något att vinna eller har personen allt att förlora? Därför ger jag inte mycket för TV4:s experter som har alla sina nävar djupt ner i kakburken.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar