Funderingar

När något känns fel!

Godmorgon mina vänner!
Hoppas du sovit gott inatt. Jag har sovit som ett barn hela natten och vaknade innan klockan nu och kände mig pigg. Passade då på att gå upp, tända levande ljus här i köket och fixa lite varmt te med honung i. Dagens planer är anställningsintervju och jobb. Mellan de båda göromålen vill jag göra något med Rickard. Kanske passa på att springa på bana eller att vi bara tar en vintrig promenad tillsammans. Inatt har det kommit lite nysnö men det är strax under nollan så med lite otur blir det plusgrader senare. Det vill jag inte. Är så glad för riktig vinter!
Jag går ofta runt med den där känslan av att något är fel, det är något som inte stämmer. Något känns inte rätt. Kanske för att jag inte går runt med skygglapparna på och ser. Ser en utbredd oro och allt som inte stämmer. Jag vet inte. Jag pratar ingenting om det här på jobbet. Ibland kanske någon tar upp något och då pratar vi lite men jag tar sällan upp mina tankar utan att någon annan börjar. Om jag inte snubblar över något helt idiotiskt på FB som jag då kan visa närmsta kollegan. Så min blogg är mitt bollplank där jag delar mina funderingar. Det är dock inget facit till hela mig som person. Jag visar utvalda delar av min person som är långt från hela sanningen om mig. Det finns många lager och djup och jag delar bara med mig av utvalda delar.
Du är inbjuden till mig att läsa, jag har en öppen blogg. Men jag förväntar mig ett respektfullt bemötande tillbaka. Vi behöver inte hålla med varandra men jag vill ha en bra debatt. Jag tänker alltid att när man går till personangrepp och påhopp, då har ens egna argument för sin sak tagit slut. Eller så vill man bara vara elak. Hoppas dock på det första.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “När något känns fel!

  1. Hej Hanna,
    Det är bra att du sätter gränser för tonen i din blogg. Det har även jag tvingats göra. Jag publicerar aldrig oförskämda kommentarer eller kommentarer där någon går till personangrepp istället för att diskutera sakfråga. Att kalla folk för saker eller att förminska andra bara för att de har en annan åsikt är textboksexempel av härskartekniker. Det är därför många av oss som diskuterar invandring, gängkriminalitet, covid, vaccinpass etc. blir kallade rasister, blåbruna, foliehattar, konspirationsteoretiker etc. Det är för att trycka ner oss och för att tysta oss. Det blir ett drev mot alla som inte passar in i den trånga vänstervridna åsiktskorridoren, och det är fruktansvärt.
    Heja dig för att du vågar ta upp sådant som inte alltid passar i den trånga åsiktskorridoren och som många svenskar därför inte törs knysta om.
    Varm kram och ett GOTT NYTT ÅR änskar jag dig och din familj.
    Anneli

Lämna ett svar