Vardagen

Bloggutmaning Januari

Vad härligt att jag är ledig idag. Dagens planer är ett träningspass utomhus på banan här i stan. Det ser jag verkligen fram emot. Pass utomhus har inte riktigt fungerat med mitt liv. Vill inte springa i mörker och regn….. Dåliga ursäkter jag vet, bara bita ihop och göra´t liksom. Men änd…. Igår kväll gick jag och Rickard ut på en kvällspromenad. Äntligen har jag hittat motivationen till att få till vanlig vardagsmotion. Det får jag ju såklart när jag promenerar till och från pendeln men det är alltid roligare att gå tillsammans. Och så får vi lite tid att prata med varandra också.
Vad roligt förresten att Madeleine fortsätter sin utmaning. Jag hoppar rakt in så här på dag tre med att svara på de första tre dagarnas frågor. Mycket bra frågor måste jag säga. Klart du hänger på du med!
1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021. Jag är en sådan där person som ser alla möjligheter med ett nytt år. Ett oskrivet blad liksom där allt kan hända. Möjligheterna att få lära mig en massa nya saker och utvecklas ännu mer inom de områden som jag älskar. En möjlighet jag ser är att eventuellt sätta mig vid skolbänken igen. Skulle vilja lära mig mer om akut- och intensivvård. 
2. Berätta om tre drömmar du har. Jag vill fortfarande jobba mer med pilates. Det är en dröm som finns där i bakhuvudet. Min dröm att börja arbeta som sjuksköterska har vaknat igen. Men då måste jag plugga matte 2 för att ens vara behörig. Ett berg som tyvärr just nu känns alldeles obestigligt. Men det är fortfarande en dröm. Att min familj och mina barn får må bra och vara lyckliga. Att det ska gå bra för dom i livet.
3. Dina bästa tips för att överleva i vinter. Sänk kraven, det kommer komma ljusare tider. Passa på att mysa och göra saker som du tycker om. Fundera över vad du mår bra av och se till att avsätta tid för det. Ingen blir lycklig av att aldrig göra saker för sin egen skull. Våga vara lite ego.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bloggutmaning Januari

  1. Jag är ju en person som ÄLSKAR vintern och blev riktigt glad när jag läste att de utlovas en vinter med mycket snö och kyla. Minst en meter skall det vara. Och så skönt att vi äntligen börjar gå mot ljusare tider (som svar på fråga tre då)

  2. Så viktigt att lägga ribban lagom hög. Varken för mycket eller för lite är bra. Är själv med i den här bloggutmaningen i januari och hoppas inget strular så jag kan fullfölja det

  3. Så viktigt att lägga ribban lagom hög. Varken för mycket eller för lite är bra. Är själv med i den här bloggutmaningen i januari och hoppas inget strular så jag kan fullfölja det

  4. Jag är nog en sån med dåliga ursäkter med 🤣 Men skönt du fått igång motivationen. Hoppas det håller i sig.
    Hoppas att du en dag får jobba mer eller helt med det du verkligen älskar! Inget är omöjligt.

Lämna ett svar