Vardagen

Regelplugg, snö och pulkaåkning

Något som hör till efter att ha varit ute i snön är att dricka varm choklad. Gissa hur lycklig jag är över att snön är här. Jag njuter verkligen för det är runt nollan så snön ligger säkerligen inte så länge. Men jag hoppas på mer pulkaåkning! Aw, nu kom Ida precis med min elektriska fotvärmare och undrade om jag vill värma mina fötter. Det ville jag såklart! Vi behöver köpa nya pulkor, två av dom är trasiga tyvärr. Har butikerna ens tagit hem pulkor och så vidare? Det är ju så sällan snö här där jag bor. Det får bli en kik på nätet, där borde det finnas. 
Jag har suttit med regelboken idag, mycket kan jag såklart. Något jag tycker är att den är så krångligt skriven, borde gå att skriva samma saker med färre ord. Den blir liksom onödigt tungläst.
I eftermiddags kikade jag och Rickard på ”solsidan”, en serie som varken jag eller Rickard tröttnar på. Hur skönt var det inte att somna i hans knä. Helt klart bästa sättet att somna på! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar