Vardagen

Madeleines bloggutmaning Juli

25. Hatt eller keps? Hatt! Jag har faktiskt två stycken som jag använder alldeles för sällan. Tänkte ta med den ena till Gotland men så glömde jag den.
26. Kjol eller klänning? Klänning. Utan att överdriva har jag ett sextiotal klänningar i garderoben.
27. Ögonmått och en synvinkel… För några år sedan skulle vi hjälpa Rickards pappa att sätta upp en hylla. Vi använde vattenpass för att få hyllan rak men det blev toksnett. Så vi struntade i vattenpasset och körde med ögonmått. Då blev det perfekt.
28. Då kände jag mig lurad… Hm, kommer inte på något när jag skriver det här inlägget.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar