Vardagen

Söndaglistan vecka 29

Jag märker redan skillnad nu när jag börjat jobba. Jag har inte alls tid på samma sätt med bloggen så det är tur att det finns några inlägg klara. Annars skulle det eka rätt så tomt här. Synd ju om det skulle bli så nu när ni ändå är några fler som kikar in här i mitt krypin.
Helgen har gått fort, jag har jobbat och det har varit en blandad kompott med lite mer pyssel och lugnare perioder. Min söndagslista skulle ha kommit ut igår men då orkade jag faktiskt inte. Det får bli nu istället.
Känsla: Hungrig, haha. Jag har verkligen varit fysiskt aktiv den här veckan så nu känns det lite som att det inte är någon botten i mig. Jag fyller såklart på men känns lite som att det inte hjälper hur mycket jag än äter.
Bild:
Väder:Lagom! Varken för varmt eller för kallt. Möjligtvis att det har blåst lite för mycket. Fast i söndags när jag sprang på löparbana med Rickard så var det allt för varmt.
Veckans mest lästa inlägg: 
Veckans 😍😍😍
– Jag la ut på min instastory lite reklam om höstens pilateskurs och redan efter en halvtimme kom det in en anmälan. Det blev jag väldigt glad över.
– Bra träningsvecka. Tycker det blir bara bättre och bättre.
– Har redan jobbat en vecka efter semestern och det känns nu som att jag kommit in i det.
Tänkvärda: En text från Martina men jag kommer skriva ett blogginlägg kring det. Blir en liten fin cliffhanger….

Träning:  Oj, det här blev veckan som jag varit mer fysiskt aktiv än vanligt. Veckan startade med att jag cyklade tur och retur till jobbet både måndag och tisdag. På onsdagen skulle jag bara jogga en femma men maxade sju kilometer istället. På torsdagen sprang jag och Rickard löptest som träning och i fredags cyklade jag till jobbet så sakta jag kunde. Vilket ändå gick relativt fort…. Igår sprang jag löptestet med Rickard igen fast den här gången på konstgräs. Jag hade inte valt rätt dag att göra det om jag säger så. Hett i luften och hett från mattan. Men det gick betydligt bättre än i torsdags så nu är jag så förberedd som jag kan vara.
Veckans 😡😡😡: Herr Oscarsson och hans hrmm… härliga inlägg på sin hemsida. Om det är någon  som står för propaganda och ”uppvigling” så är det just han. Blir arg och irriterad så fort jag tänker på det. Att det ses som okej fattar jag inte…. 
Veckans instastories:
     
– Kapat ner mina palettisar. Ångrade mig en aning men tror det blir bra framöver
– En teaser från lekplatsen i veckan
– Skrev ett blogginlägg: 13 myter om pilates och gjorde reklam om på instagram
– Saltshotar. Det låter ju väldans äckligt. Men grejen är att när kroppen verkligen behöver saltet så är det inte det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndaglistan vecka 29

 1. Men oj vad duktig du är med din träning och löpning. Jag blir matt bara jag läser om det. Tycker du är en sjperinspiration för många av oss så hej heja. Blev lite nyfiken på vad det var herr Oscarsson hade skrivit

 2. Vilken härlig lista. Jag själv ska börja jobba nästa vecka och ska försöka förbereda några inlägg. Kul att du har kunnat vara mer fysiskt aktiv själv har man fått ta det lugnt pga värmen. Roligt att du fick in en anmälan till din pilates kurs i höst. Hoppas ditt löptest går bra och att du klarar det.

 3. Det är lite lika här, jag har inte så myckte att skriva nu, BQ börjat jobba igen och Bellis och jag försöker göra det vi kan. Han har ju bilen så vi kommer inte så långt liksom. Så jag har tidsinlägda receptinlägg, kanske är tråkigt för vissa men men. Det är receptonläggen som har mest klick på min blogg. Skönt att cykla till och från jobbet och min cykel är det punka på påmindes jag nu, måste lagas =D

 4. Lät som om du har haft en himla fin vecka. Känner samma sak angående att bloggen står tom om man inte har lite inlägg mer eller mindre färdiga 🤭

 5. Låter som du ändå haft en bra vecka 🙂. Du är nöjd med vädret. Acceptera livet som det är. Det är bra. När man jobbar. Så Finns viktigare saker att göra. Då får man prioritera & planera. Saker brukar lösa sig 😊.
  Ha det så bra! 😘

 6. Tycker det är så roligt att läsa dessa inlägg. Skönt att du känner att du är i fas på jobbet. Ja vissa dagar har det fortfarande varit väldigt varmt. Dock tycker jag att det är lite skönt att det blåser, nu när det är varmt 🙂

 7. Det är verkligen surt när bloggandet måste ge vika för vardagen, faktiskt jättesurt. Att blogga är ju som ett heltidsjobb i sig.
  Men du verkar ändå ha hunnit med en del sen tidigare, ska gå in och kika på ditt inlägg om pilatesmyter bums.
  Jag är imponerad av att du lyckas träna så mycket trots att du börjat jobba igen. Heja dig!
  Blir ju galet nyfiken på vad Oscarsson gjort och ska även kika vidare där. 😄
  Hoppas du får mer ork och tid för bloggen den här veckan.

 8. Sådan härlig lista du delar med dej av 🙂 Jag brukar med göra färdiga inlägg i bland när jag inte har tid att skriva varje dag 🙂

Lämna ett svar