Vardagen

SEMESTER!!!

Äntligen säger jag! Årets semester är här och jag ska bara njuta och vara här och nu. En tripp till Gotland är inplanerad och som jag längtar! Jag längtade tillbaka innan vi ens åkt hem förra året när vi var där. 
Ikväll var jag och Rickard och kollade på fotboll när en kompis dömde. Det var varmt och härligt och så skoj att titta på fotboll tillsammans. Det var länge sedan som vi gjorde just det. Titta på fotboll utan att själv vara med i matchen tillhör inte det vanliga. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “SEMESTER!!!

  1. Vad härligt med semester. Långt kvar till min om man räknar bort veckan efter midsommar då. Gotland låter kul, har faktiskt aldrig varit där, men alla pratar så gott om det.

Lämna ett svar