Träning

Att bli en bra löpbandslöpare

Efter jobbet gick jag och Rickard ut för att springa. Vi sällskapade upp till spåret men sedan sprang vi var och en i vårt respektive tempo. Jag konstaterade att man blir en bra löpbandslöpare av att springa på löpbandet men springa utomhus är lite annat. Luftmotstånd och backar, allt sånt slipper man när man springer inomhus. Om man inte ställer in löpbandet på lutning vill säga men hur ofta gör man det. Inte jag iallafall om jag inte specifikt ska springa i backar….
Det var segt uppför såklart men samtidigt var det så skönt att komma ut och springa. Känner mig pigg och glad nu även om det var jobbigt just under tiden. Vårkänslan var total, när jag lämnade huset var det tolv grader enligt min app. Underbart ju! När jag kom hem stängde jag av klockan på 6,3kilometer. Årets längsta runda utomhus. 😁

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar