Vardagen

I coronakarantän igen

Så här på min lediga dag vill jag ju passa på att skriva en massa nya roliga inlägg för dig att läsa. Men som ofta är när jag har tid så har jag ingen inspiration till att skriva. Det står still i huvudet. Huvudet känns lika fluffigt som min näsa. Vaknade riktigt täppt i näsan imorse så jag har varit och coronatestat mig för femte gången. Känns som slöseri med skattebetalarnas pengar då jag inte känner mig sjuk. Jag måste dock ha ett test om jag vill jobba innan jag är helt symtomfri. Så nu håller jag tummarna för att testet är negativt även den här gången. Inte för att jag är särskilt rädd för sjukdomen utan just för den karantän som följer med ett positivt test.
Jag har passat på att titta på en pilatesklass och fått lite nya idéer till kommande klasser. I förra veckan planerade jag även en pilatesklass som jag tänkte att jag skulle filma någon dag framöver och lägga ut. Tänkte också filma min pilatesklass som jag tränat i Mjölby de senaste tre veckorna. Men det blir inte idag utan det blir en helt annan dag. Tills jag får provsvar får jag ju inte göra något särskilt. 
Hoppas att du mår bra idag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “I coronakarantän igen

 1. Grejen är väl den att de flesta med covid inte blir så sjuka. Däremot vet vi aldrig vilka som hamnar i respirator och blir svårt sjuk länge. Bra med masstestningen tycker jag.

 2. Det är så förbannat drygt att ta tester och vara hemma vid minsta symptom. Grejen är ju att nu så här sista veckorna innan sommaren blommar och knoppar ju allt också. Klart man blir snuvig 🙄. Till och med inte allergiska tänker jag blir påverkad. Det åker ju ändå runt sporrer. Men jaja, håller timmarna att du är frisk.

 3. Hoppas på att testet är negativt. Som du säger skulle nog karantänen vara värre än sjukdomen. Jag skulle bli galen att vara i karantän i två veckor.

 4. Men så tråkigt att du är i karantän igen… hoppas det inte är någon Corona.
  Det skulle vara superkul att se någon inspelad klass för jag är verkligen nyfiken på pilates.

 5. Håller tummarna för ett negativt test. Att sitta instängd och vänta är inte roligt alls. Visst är det typiskt när man har massor med tid att skriva då kommer ingenting fram. Men när man har fullt upp poppar tankarna om inlägg upp hela tiden 😉

 6. Så trist med ännu ett test och karantän fram tills du har fått svar. Jag håller tummarna för att det är negativt även den här gången. Jag känner så igen mig i att när jag har tiden så kommer jag inte på ett enda inlägg till bloggen. Jag hoppas att du finner inspiration till olika spännande inlägg 😀

 7. Så drygt att vakna upp lite snuvig & behöva testa dig. Men samtidigt. Det är ju för din & andras säkerhet.
  Så kul att planera ett pilates pass 😃. Det ska bli kul att se video på när du kör ett pilates pass 😃.
  Krya på dig! 🤗

Lämna ett svar