Vardagen

Fem en fredag vecka 44

Det är fredag och jag är återigen framme vid min jobbhelg. Känner mig sådär peppad men solen skiner så planen är att cykla. De här veckorna när jag jobbar helg är jag bara ledig en dag och det är för lite egentligen. Men det går ju bra väl på jobbet. Nu vill Ida leka tebjudning med mig. Hon har dukat upp med sina djur och låtsasgodsaker.
Tänkte den här veckan vara med på Elisas fem en fredag. Var med du också. 🙂
 1. Vad börjar svårt men blir lättare? Jag håller med Elisa om att gå upp på morgonen. Sängen är alltid som skönast när man behöver kliva upp för att hinna i tid till jobbet.
 2. Vad är spännande i början men tråkigt i slutet? När något är nytt så är det fiortfarande lite nyhetens behag över det hela men efter ett tag, när saker och ting går på rutin istället så blir det rätt tråkigt faktiskt.
 3. Vad är först riktigt gott men smakar värre under tiden du äter? Hm, svår fråga. Jag kan inte komma på något särskilt faktiskt. 
 4. Vad känns jobbigt under tiden du gör det men toppen när du är klar? Många gånger under ett pilatespass så funderar jag på varför jag gillar det så mycket då det är så jobbigt. Känslan efteråt är dock oslagbar!
 5. Vad gjorde du snabbt en gång i tiden men numera gör långsamt? Kan inte komma på något särskilt. Känns som att jag gör allt snabbt. Det är nästan så att folk inte hänger med ibland så jag måste tänka mig för. Ibland tror folk att jag är stressad men jag är bara snabb. Något att jobba med….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fem en fredag vecka 44

 1. Blir glad när jag hör att din dotter fortfarande leker så bra fortfarande. Min dotter fyller 9 i vår och hon och hennes tjejkompisar leker knappt alls längre på det sättert utan vill mest bara sminka varandra.

 2. Jag gör också allting snabbt, speciellt när jag äter. Försöker tänka aktivt på att sakta ner, men det går sådär… ^^

 3. Jag nöjer ju mig numera med hundpromenader, men förstår din känsla. Jag kan själv avgöra om jag vill fortsätta gå eller om jag vill vända hemåt. Men känslan när man genomfört ett träningspass minns jag väl och den är oslagbar! Trevlig helg

 4. Kliva upp tidiga mornar när en har det som bäst är inte kul. Är nog lite långsammare nu med ålderns lopp, men ja det är nog så det blir, mer eller mindre, det har sina sidor men ibland är det inte så dumt.

 5. Skönt att vara snabb kan jag tycka, jag är också ganska snabb till sättet och det är inte alltid ala hänger med. Framför allt är jag nog ganska snabb i tanken och det kan störa folk ibland =)

 6. Blir glad när jag hör att din dotter fortfarande leker så bra fortfarande. Min dotter fyller 9 i vår och hon och hennes tjejkompisar leker knappt alls längre på det sättert utan vill mest bara sminka varandra.

 7. Håller med dig helt och hållet. Skall också vara ledig idag och arbeta över helgen. Känns alldeles för kort tid för att kallas ledighet. Speciellt när man även jobbar under måndagen med! 🤯 Men detta klarar vi!

 8. Barnen älskar att springa och servera te/kaffe, har alltid varit morgontrött, lite ljusare nu när det är Normaltid, långsam med olika göromål har jag blivit, men promenerar snabbare 🙂

Lämna ett svar