Vardagen

Ut och träna med dig!

Idag för fyra år sedan var jag på Brödernas kök med Sofia och så tog vi även en härlig promenad. Den dagen var det sol. Det har inte dagens väder bjudit på, kan jag säga. Kul iallafall att bli påmind om!
Jobb, jobb, jobb! Det sammanfattar min dag. Och regn förresten. 😝 Men jag mår bra och är glad, det var en riktigt rolig dag på jobbet. Inte för att det hände något särskilt. Det var bara bra.
Jag upptäckte nu att jag råkat radera fel inlägg förresten. Jag skrev ett långt dagboksinlägg och nu vet jag knappt vad jag skrev. Jo, jag skrev om mina tankar kring löptest och träning (får skriva nytt kring just det) och att jag blev glad över vad en kollega sa till mig häromdagen. Personen tyckte att det var tryggt att jobba med mig och att hon alltid visste att hon skulle få svar om hon frågade mig. Det måste jag ju ha med såklart!
Kanske därför som både jag och Rickard klarat oss så bra.
De enskilt viktigaste markörerna för hälsa är det vi stoppar i oss, hur vi sover och hur vi tränar. Det går inte att komma ifrån att vi inte är gjorda för att vara inaktiva. Vill inte vara den som är den men det är ett faktum, det är viktigt och hur vi tar hand om oss idag kommer påverka i framtiden. Sen är det klart att man (läs jag) inte alltid orkar men det är viktigt att inte alltid falla för latmasken. Det tänkte jag inte göra nu utan jag ska springa ett tufft pass på löpbandet. Det var inte igår kan jag säga. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ut och träna med dig!

  1. Många väljer lite att förneka det där med att det bästa sättet att må bra ät motion. Ja ocj bra mat, men det är ju sanningar man inte kan blunda för. Vi behöver röra på oss och även äta för att fungera, sedan vila för sömn. Så självklart är det bra. Regn har vi här med, dock inte jobbat. Men varit sjuk tills typ idag.

Lämna ett svar