Fotboll

Det går bra nu…..

Ja, vad ska man säga. Året har startat med att jag haft problem med min vänstra vad till och från. När jag dömde förra helgen fick jag rejält ont igen. Det gick dock över efter en sisådär tre dagar. Gav mig ut för att döma fotboll idag och vad händer under matchen? Mitt under en snabb kontring så halkar jag på en isfläck som låg dold under gummikulorna som finns på en konstgräsplan…. Jag flyger som en vante, landar illa och en stukning av höger fotled var ett faktum. Notera höger fot, inte vänster vad. Jag hade inte en enda känning av vaden under hela matchen och inte nu heller. Ironin i att vaden håller men stukar högerfoten istället. 😖🙄😱 Lämnade från mig matchen som jag blivit tilldelad på fredag, tror inte att jag kommer vara i skick att springa på en fotbollsplan redan då. 
Det här var ju en olycka och hade väl egentligen inte kunnat undvikas men jag blir så ledsen. Vill bara vara i form och kunna träna och röra på mig som jag vill. Inte begränsas av en massa onödiga krämpor…. Försöker se det positiva i att jag kan träna ännu mer pilates och alternativ träning, men jag behöver flåset också.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det går bra nu…..

  1. Aj sånt där gör så förbaskat ont oxå 😢har fortfarande problem i min fot efter i höstas efter jag bara trampat snett 🙈avskyr dessa hala isfläckar.Hoppas det går över fort nu för dig.

  2. Ja det var ju otur , hur lätt det är att flyga iväg, isfläckar gillas inte ,-))
    Hoppas på snar bättring. Så typiskt att är det inte det ena så är det ,det andra, när man vill komma igång. Pilates är både kul och bra,-)
    Ska själv försöka få till lite styrketräning.
    Ha det fint och tack för titten och kommentaren hos mig. Primrose ,-)

  3. Aj sånt där gör så förbaskat ont oxå 😢har fortfarande problem i min fot efter i höstas efter jag bara trampat snett 🙈avskyr dessa hala isfläckar.Hoppas det går över fort nu för dig.

Lämna ett svar