Min vardag

Äntligen!!!!

Det är första november och solen skiner, så härligt ju så här på min lediga dag. Mina smutsiga köksfönster avslöjas också men det tänker vi inte på nu. Jag har nämligen haft en effektiv morgon och skickat iväg mina fem sista uppgifter. Jag är dock lite nojig över om det gick för fort i slutet så att jag har missat något. Men det lär märkas. Det värsta som kan hända är att jag behöver göra en komplettering.

Så nu ska jag istället sätta mig i soffan och läsa på till tentan kring kirurgisk akutsjukvård och trauma. Den här terminen är det svårt att veta vad jag egentligen ska fokusera på till tentan men sett till terminens fokus på föreläsningarna så tror jag ändå att det är en bra plan. Vi läser enligt problembaserat lärande så jag väljer själv hur mycket jag vill grotta ner mig och det gör också att vi inte får några givna ramar av lärarna. Inget ”läs sidan x-y i bok *****. Det är en utmaning i sig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar