Min vardag

Jag tränar inte…..

Vet du att nu tänker jag snart klassa mina uppgifter som klara. Imorgon tror jag faktiskt att jag kan skicka iväg dom. Jag ska inte till praktiken och heller inte jobba så då har jag lite mer tid.Jag ska bara få till reflektionerna och läsa igenom dom ett par gånger och se att jag inte missat något. Så skönt ju! När de är klara kan jag bara fokusera på att läsa till tentan och svara på några frågor till vårt basgruppsfall. Men det känns som en piece of cake i förhållande till uppgifterna.

Ikväll har vi ätit våfflor, vi lyxade till det med både grädde och glass. Det passade väldigt bra måste jag säga eftersom jag jobbar kväll hela helgen. Det blir inget fredags- eller lördagsmys. Fyra kvällar på rad känns faktiskt lite sådär men jag har bestämt att det inte ska bli någon vana.

Morgondagens planer är att träna, göra klart uppgifterna och skicka iväg och så måste jag verkligen få till ett träningspass. Just nu är jag verkligen den där personen som inte tränar. Känns inte alls bra och de senaste dagarna har jag inte ens försökt att få till ett pass. Det är riktigt illa. Jag behöver verkligen komma igång igen på alla sätt och vis. Hur mår du?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Jag tränar inte…..

  1. Så smarrigt och gott med våfflor.
    Jag mår toppen och rör på mig dagligen som jag tycker är så skönt.
    Ha en bra onsdag.
    Carin

Lämna ett svar