Min vardag

Tröttmössa

Idag skulle jag varit ledig men det blev inte så. Det var planerat en del spännande saker på praktiken som jag väldigt gärna ville vara med på. Så jag är ledig på onsdag istället. Det tar verkligen på krafterna att plugga 50% och jobba 100% men jag tror att det verkligen kommer vara värt det i slutändan. Även om jag just idag känner mig lite sliten. När jag kom hem så satte jag mig med uppgifterna. Eftersom det är lite samma tema på båda uppgifterna blir det lite rörigt i mitt huvud, vad ska jag skriva om i vilken uppgift. Men jag tror att jag är nöjd med faktadelen. Om det inte behöver läggas till något där så har jag bara reflektionerna kvar. Och en uslig tenta och lite kring koordinatorsrollen. Imorgon ska jag leta reda på en referens och sen kan jag skriva färdigt. Det ser jag fram emot.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Tröttmössa

  1. Det kräver sin kvinna att jobba 100% och plugga på 50% minst sagt. Förstår att det gäller att ha disciplin och god logistik.

Lämna ett svar