Söndagslistan

Söndagslistan vecka 43

Det är dags för en paus i mina studier och då passar det bra att kika in här och dela med mig av min sammanfattning av veckan. Har väl inte så där jättemycket att skriva om men några rader ska det väl allt bli. Det är så konstigt det där hur det kan kännas helt omöjligt med vissa uppgifter men så från ingenstans får jag en idé och då är det bara att börja skriva.

Känsla: Det har varit en bra vecka där jag har fått en massa gjort.

Väder: Ruggigt är väl en bra sammanfattning. Jag saknar solen och hoppas på någon solig dag.

Träning: Jag har fått till två löppass. Det blev ett pass i lite högre tempo och en halvtimmes ”lufs”. Totalt en mil, låter så lite men beror helt klart på vad man jämför med. Jag kunde springa både passen utan någon nämnvärd smärta. Löpning fungerar så länge jag inte får för mig att öka tempot. Då protesterar höfterna direkt.

Skolpladder: Jag var nästan klar med en av uppgifterna när jag konstaterade att det jag skrivit passade bättre in i en annan uppgift. Det innebar att jag behövde börja om en aning. Men medan jag pysslade med annat så fick jag en snilleblixt och visste precis hur jag skulle lägga upp patientfallet. Jag lyckades även hitta två referenser till uppgiften som jag tragglat så dant med så det rasslade till där med. Som alltid så löser det sig på ett eller annat sätt.

Mina positiva från veckan:

 • att uppgifterna blir klara en efter en.
 • skoj att träffa klasskamraterna igen.
 • det blev en bra HLR-utbildning med jobbet.

Bilder från veckan:

 • intressanta föreläsningar
 • fått gipsa
 • fotat hösten
 • en dagens jag där jag inte var iklädd träningskläder
 • dockan vi fick intubera på
 • och så ett par av veckans luncher.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Söndagslistan vecka 43

 1. Det lät som en bra vecka och det mesta verkar ha avlöpt planenligt. Skönt när de är då.
  Önskar en bra start på den nya veckan!

 2. Härligt att veckan har varit en bra och positiv vecka.
  Skönt att läsa att dina höfter börjar att bli bättre med.
  Ha en fortsatt fin söndag.
  Carin

Lämna ett svar