Min vardag

Lite dagbokspladder

Jag har haft söndagskänsla hela dagen, men det är ju bara lördag. Var så säker på att jag är ledig imorgon eftersom det är måndag. Så gick mina tankar iallafall. Jag har varit på min praktik och fått se lite nytt. Det var en spännande dag. Rickard kom och hämtade mig och på vägen hem kom det lite snöblandat regn. Känner mig redo för snö faktiskt men då vill jag ha några minusgrader och gärna lite snö så det blir vackert snöigt. Det där blasket klarar jag mig utan.

Eftermiddagen ska spenderas med mina uppgifter. De som känns klara ska jag skicka iväg så att det känns som att jag kommer någonvart. Skrev i loggboken om mina två senaste pass och så tänkte jag skriva några rader här innan jag tar tag i livet. Har du haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Lite dagbokspladder

Lämna ett svar