Min vardag

Bra flås och lite annat

Ikväll tog jag och Rickard vår planerade cykelrunda. Men det började med att Rickard fick åka till Biltema för att köpa en ny cykelpump. Bara sådär hade cykelpumpen gått sönder. Så vi kom iväg vid halv nio och planen var att cykla 25 kilometer. Vägen vi valde är utmanande, det är backe upp och backe ner och det dröjde inte länge innan jag var rejält flåsig. Rickard däremot var totalt opåverkad. Sista 8 kilometer var jag inte det roligaste sällskapet, det värsta jag vet är att cykla i motvind. Jag blir på riktigt dåligt humör. Inte nog med motvinden, det började dessutom regna. Men hellre regn faktiskt. Det blev ett riktigt bra träningspass. Jag är glad att det fungerade med foten.

Annat idag: vi har ätit tacos till lunch (och till kvällsmat för min del), jag har spelat tv-spel med barnen och så åkte vi tillsammans och spelade minigolf. Det gick bra för mig, jag vann över Rickard hehe. Men vem räknar….. 😛

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Bra flås och lite annat

Lämna ett svar