Träning

Jag kan inte springa….

Människan är en märklig varelse. När jag kan träna och kroppen är helt frisk, då försöker jag ofta hitta ursäkter till att slippa träna. Nu när jag har en trilskande fot blir jag så ledsen över att inte kunna träna. Har inte sprungit på en vecka och tänkte att jag skulle testa men det gjorde ont i princip direkt. Men det är bara löpning som gör ont. Jag känner verkligen ingenting när jag går. Googlat lite och konstaterade att det nog är en trilskande hälsena. Blev helt deprimerad när jag läste om rehabtiden. Jag ringde iallafall rörelse och hälsa men telefontiderna är slut för idag så jag får ringa igen imorgon. Nu ska jag iallafall göra det jag ändå kan: gå till affären och köpa ingredienser till tacoslunch. Ikväll när vinden förhoppningsvis avtagit lite ska jag och Rickard ta en tur med cykeln.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “Jag kan inte springa….

  1. Trist att hälsenan trilskas och hindrar dig från det du vill göra. Skönt att den tillåter dig att gå och cykla.

  2. Det hade jag problem med en gång när vi bodde i Sverige, tror det var hälsporre de sa då. Och det tog tid innan jag blev helt bra igen. Bara att ta det lugnt med löpningen.
    Carin

  3. Det där känner jag igen att man tvunget måste testa saker när man innerst inne vet att det inte går. jag har haft hälseneinflammation och det är drygt, tyvärr. Du får nog ta det lite lugnt så du inte överanstränger foten. Kram

  4. Åh nej, det låter ju inte alls bra. Speciellt jobbigt när löpning är något du mår bra av. Lider med dig. Hoppas verkligen du får en tid snart för ett läkarutlåtande.

  5. Usch då, så tråkigt med en skadad fot! 🙁 Hoppas att Rörelse och Hälsa svarar imorgon så du kan få hjälp!

Lämna ett svar