Min vardag

En dagens tack!

Väder: Jag är väldigt glad över att vi inte är på Gotland den här veckan. Det blåser rejält och det hade inte passat med tanke på det som Ida vill göra på Gotland: bada på Tofta.

En reflektion: Lämnade av Samuel på station idag efter två veckor hemma. Tiden går så fort och barnen, de har man bara till låns. Vips är de vuxna och skapar sig ett eget liv. Precis som det ska vara men det betyder inte att det inte känns tomt och att jag redan saknar min pojke.

Gjort:

 • Storstädat Alex rum och sorterat bort mängder med grejer som han växt ur och och som varit kvar i lådorna.
 • Ätit rabarberpaj med glass och vaniljsås.
 • Vattnat grannens blommor. Men hjälp vad kallt det var. Gick ut i cykelbyxor och linne och det var alldeles för lite kläder. När jag kommit in bytte jag till mjukisbrallor och varm tröja. Strumpor fick åka på med. Är sommaren slut nu? Så går mina tankar.
 • Fått jätteont i höfterna efter alla timmar sittandes på golvet i Alex rum. Kan knappt gå så jag lämnade hallen med allt skräp åt sitt öde.

Dagens låt: Andas in, andas ut med Thomas Stenström

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En dagens tack!

 1. Sina barn har man bara till låns. Men det känns lite tungt när de lämnade boet.
  Skönt att städa undan allt gammalt men inte kul att du får ont av att sitta.
  Rabarberpaj lät väldigt gott.
  Vi får verkligen hoppas att inte sommaren är över i Sverige nu.
  Carin

 2. Visst går det snabbt och plötsligt är barnen stora. Det blir tomt när de inte är hemma men det kommer fler tillfällen. De ska forma sina liv så det är som det ska. Jag har en kusin som är 43 år och som fortfarande bor hemma. Så skulle jag aldrig vilja ha det!

Lämna ett svar