Min vardag

Dagvill

I morse när jag klev upp så sa jag att det bara är tre pass kvar. Men så kom jag på att det bara är tisdag. Jag är helt dagvill och ännu värre lär det bli under semestern. Men då får man vara lite dagvill, haha. Jag har administrationstid på jobbet så jag ska sitta och förbereda mig inför min utbildning i akut omhändertagande och finslipa min powerpoint. Vädret bjuder på fortsatt 10 grader och jag blir lite bitter även om jag vet att det behövs regn också. Jag vill inte ha bara 10 grader när jag har semester. Då kan jag ju lika gärna jobba. Fast jag behöver vara ledig nu och vila upp mig. Nej nu är det nog med pladdrandet. Önskar dig en fin dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Dagvill

  1. Har gjort flera försök att kommentera hos dig men kommentarerna försvinner lika fort som jag trycker publicera, vet inte varför

  2. Nog är det lätt att bli dagvill något som jag som pensionär verkligen kan skriva under på. Nu hoppas vi verkligen att temperaturen stiger tills nästa vecka! Jag har gjort flera försök att kommentera hos dig men hittills inte lyckats trots att jag också har WP. Får se om det går bättre på detta sättet.

  3. Det gör ingenting om man blir dagvill när man har semester. Det till och med kan underlätta;-)
    Här pendlade temperaturen mellan 13 och 16 grader. Åskskurar i och kring Stockhol, men inte i Täby… tills nu då. Men istället ösar det ner just nu…

    1. Det har verkligen regnat mycket. Hörde det skulle komma massor med regn på eftermiddagen hos oss. Välbehövligt, gräsmattan börjar bli lite gladare nu.

  4. Lätt att bli dagvill, och extra lätt när man är långledig. Är sjukskriven nu när jag opererat foten och har ingen större koll på någonting 🙂
    Håller tummarna att solen och värmen kommer tillbaka under din semester. Regn behövs, mycket regn! Då kanske kantarellerna kommer snart!

Lämna ett svar