Min vardag

Om gårdagen

Nu har jag då haft min föreläsning i akut omhändertagande. Min idé var ju att inte ha en monolog för deltagarna utan jag ville ha en diskussion och jag ville heller inte servera svaren. Tycker allt att jag lyckades bra med det. Frågan är om det uppskattades av deltagarna, det hoppas jag. Jag vet att jag uppskattar det. Att få vara en del av föreläsningen och inte bara vara ”lyssnare”.

Titt som tätt får jag funderingar om kommentarerna kommer fram. Och jodå, de kommer fram. Men eftersom jag valt att granska mina kommentarer innan publicering så dröjer det ibland (läs ofta) innan jag svarar och kommentaren publiceras.

Veckans första träningspass blev ett intervallpass. Sprang 25×30 sekunder med en minut vila mellan varje. Det blev totalt sju kilometer så jag är riktigt nöjd. Jag tycker att det är svårt med ”halvvarianter” på tights. De brukar alltid åka upp och så får jag lårskav. Men dessa vita som jag har på bilden ovan sitter som ett smäck där de ska. Är så nöjd! Testade även mina nya träningsband från Stronger. Det är alltid roligare att träna  med bra grejer.

Önskar dig en fin dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Om gårdagen

  1. Det enklaste sättet att ta reda på om en föreläsning var bra eller inte är att fråga deltagarna.
    Ja, du har ett ganska ”individuellt” kommentarssystem, då du ”releasar” våra kommentarer oregelbundet. Alla gör vi på olika sätt. Det är bara att vänja sig. Omväxling förnöjer ju;-)

    1. Kommentarer med konkreta frågor eller andra typer av kommentarer som jag vill ge svar på direkt brukar jag alltid svara på direkt. Men ofta skjuter jag upp så jag har en rejäl bibba med kommentarer att svara på. Det bästa vore såklart att svara och publicera allt eftersom….

  2. Jag skulle uppskatta om man fick vara del av en föreläsning och inte bara vara lyssnaren. Man blir mycket mer uppmärksam och det syns direkt om man kanske inte lyssnar helt. Här har vi störtregn nyss och jag ska snart äta mellanmål då jag har ridlektion idag.

    1. Jag håller med. Det är lättare också att ta till sig informationen när man får vara delaktig i det som sägs än när man bara förväntas lyssna.

Lämna ett svar