Min vardag

Sommarlov för barnen

Oj hjälp vilken dag det blev. Fullt ös är bara förnamnet så jag var lite trött när jag åkte hem från jobbet. Jag tog vägen om pappa (mamma är inte hemma) för att hämta förstärkaren. Det är dags att sjunga på Rickards jobb igen imorgon. Det är det sista jobbrelaterade vi gör innan vi båda går på semester. Förutom Rickards nattpass och mitt dagpass vill säga.

Igår slutade Alexander första ring och idag slutade Ida i mellanstadiet. Tyvärr så missade jag Idas skolavslutning då jag behövde jobba. Alexander hade ingen skolavslutning för föräldrarna. Första avslutningen på flera år som jag inte varit med på. Känns såklart i hjärtat men Ida är glad ändå.

Att barnen är glada är såklart det viktigaste men idag högg det till i hjärtat när jag såg Claras skolavslutningsfirande. Man ska inte jämföra sig med med andra men ibland är det svårt alltså. Jag har aldrig haft den typen av tårtkalas när jag slutat skolan. Finns liksom inte i tanken att man kan göra på det sättet. Har ni haft stora skolavslutningar för barnen?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Sommarlov för barnen

 1. Ja det var verkligen en skolavslutningsfest som heter duga… Såna har vi aldrig haft fast vi har fyra barn. Inte firades jag heller ngt speciellt då jag slutade skolan varje försommar. Inte har vårt äldsta barnbarn haft nån fest heller, och hon har gått ut 2:an nu. Det är nog bara deras födelsedagar som firas

  1. Nej vi hade inte heller några riktiga kalas vid skolavslutningar. Kanske blir annorlunda när man alltid jobbar hemifrån och har mer tid och kan lägga upp sina arbetsdagar på ett annat sätt.

 2. Förstår dig att det kändes för att du inte var med på hennes avslutning, men nu är hon ledig i 10 veckor. Så att det är säkert därför hon är lycklig. Men ni får ta igen att du missa det en annan dag istället.

  1. Ja, vi får ta igen tiden på annat sätt. Just skolavslutningen är ju missad men så blev det den här gången. Hon verkar inte ledsen för det.

 3. Nu har jag inga barn och om jag hade så hade jag beställt tårtor från närmaste bageri alternativt ICA. Är man heltidsarbetande förälder är det bara ”för mycket” att ställa till med sådana kalas mitt i veckan. Nej, jag är inte för sådant firande alls.
  Men så himla kul att det snart är dags för er att ha semester. Ni är väldigt tidigt ute, så skönt för då slipper ni alla andra semesterfirare som står i glasskön;-)

  1. Hehe, bästa med att ha tidig semester. De flesta vill ju ändå ha sen semester. Clara jobbar hemifrån med sociala medier och bokskrivande så då har man såklart tid på ett annat sätt. Men ändå…

Lämna ett svar