Min vardag

Det är valdag!

Det blåser rejält och jag har lite höstkänsla. Det är bara 12 grader ute. Hoppas på att det vänder, blir inget roligt semesterväder om det fortsätter så här. Jag tog en rejäl sovmorgon, det behövdes verkligen. Fem pass kvar till semestern! Det är bara fem pass men det känns som att jag ska göra väldigt mycket innan dess. Jag ska köra min utbildning, jag ska ha ett pass i samordningen och så ska jag skola in en av våra semestervikarier på vårdlag. Det blir fullt ös!

Idag är det dags att rösta i EU-valet. Jag har velat länge och väl. Ska jag ens rösta? Men så kom jag på, jag följer en person på Facebook som jag tycker har sunda värderingar i mångt och mycket. Så nu har jag bestämt mig. Jag kommer rösta på ett parti och även personrösta på en person som jag har stort förtroende för. Jag gillar den här personens värderingar och jag gillar att hon vågar stå upp mot den antisemitism som breder ut sig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Det är valdag!

  1. Japp, blåsten satt i idag och 14 grader var inget att hurra för heller. Tyvärr. Regnskuren vi fick för en timme sedan gjorde åtminstone att min bil fick en naturlig och kostnadsfri tvätt.
    Det ska bli intressant att höra hur det gick i EU-valet. För det var väl inte bara i Sverige som folk röstade, utan i hela EU, eller. Har noll koll tyvärr…

  2. Jag har också röstat, för det är viktigt. För mig var valet inte jättesvårt, jag hade två kandidater som det stod mellan.
    Klimat- och demokratifrågor står högt upp på min lista i det här valet.

  3. Jag velar också och har ej bestämt mig än, tycker det är svårt. fint att du har hittat en som du känner har bra värderingar och åsikter som kan få din röst. Ja det är jättekallt här också idag.

    1. Det är jättesvårt för alla partier har något bra. Men jag kan inte ge vissa partier min röst så det kändes skönt att kunna hitta något som jag kan stå för.

Lämna ett svar