Min vardag

Dra av plåstret bara

Nästa vecka börjar jag i skolan igen. Jag har lite att förbereda till dess: gå igenom barn-HLR och så måste jag sätta mig med basgruppsfrågorna. Men jag måste säga att efter dessa tre veckor med ledighet är det svårt att komma igång igen. Det är som att försöka komma igång med träning igen efter ett långt uppehåll, svårt att komma igång och hela kroppen skriker ”vill inte”. Men motivation kommer inte att komma så det är bara att börja. Men kanske att jag skjuter upp det till imorgon ändå, är ju trött efter nattpasset… *Skyller i från mig*

Ute snöar det och jag blir så glad över det lilla lagret med nysnö. Om man bortser från det faktum att det är så dåligt snöröjt hos oss och snön kommer dölja isgatan. Ortopeden kommer få mycket att göra tyvärr.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Dra av plåstret bara

 1. Ja att komma igång är inte alltid lätt, jag är rätt glad att jag körde en arbetsdag i mellandagarna och att vi kör på nu sen igår på jobbet, även om man behöver ledighet så kan just jul nyår kännas så lång och oanvänd, att dagarna verkligen bara går. Så ja bara att dra av plåstret och starta igång, det är tid som aldrig kommer igen.

 2. Mm kändes så igår kväll & idag när skulle upp. Det var trögt. Men som sagt, bara att göra det 😊. Känns ju bra när man är igång.
  Min första jobb dag idag onsdag.
  Ja, känns som det snöar varje dag. Vi har en hel del ❄️😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 3. Ja men helskotta så jag sträckte ryggen idag då det var då jädrsns halt ute ,dessutom hade jag ice bugs men hjälpte inte 😜Har tränat mjuk yoga varje dag men dessa två veckor har jag inte tränat alls men nu tycker jag vi peppar varandra och kör igång igen 🤪🙏kram

 4. Tröjan som du har på dig på bilden ser så varm ut och mysig. Helt klart något man vill ha på sig när det är kallt ute. Här har det småsnöat hela dagen och man får verkligen vara försiktig när man går då isen döljs under snön. Känner igen det där att komma igång med tex studierna eller träningen efter ett uppehåll.

  1. Den är helt underbar och värmer mig alltid när jag är frusen. Det är verkligen halt ute, det kände jag och Rickard när vi var ute och gick igår. Var som Bambi på hal is…..

 5. Vi har samma problem med dåligt underhållna vägar nu när vintern är här. Idag har det snöat hela dagen och trots att jag varit ute till och från i olika områden så har jag inte sett en enda traktor som plogar. Bara hoppas de äldre klarar sig från fallolyckor!

 6. Snygg selfie och skitsnygga glasögon:-)
  Människan är ju lat. I grunden alltså. Visst skjuter man gärna upp saker till imorgon, eller dagen efter eller… Det är rätt så naturligt. Egentligen. Och vem f*n ger sig ut frivilligt i åtta minusgrader och snöyra????? Ingen med normal IQ;-)

Lämna ett svar