Min vardag

En bil med handbromsen i….

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Ja så känns det idag. I helgen började jag tänka att jag kanske inte behöver min tid på vårdcentralen. Men jodå, det lär den göra. Igår försökte jag springa en sväng på löpbandet men höfterna sa stopp direkt och imorse kunde jag knappt klä på mig. Jag kan ju inte böja mig framåt. Jag och Rickard tog oss ut på en skogspromenad iallafall. Men det var inte snabba Ville direkt. Rickard beskrev det så bra: som en bil som fortfarande har handbromsen i när man försöker köra iväg. Exakt så!

En dröm jag har är att springa Stockholm marathon. Jag har alltid sagt att jag gör det den dagen jag kan tänka mig att sluta döma fotboll. Fyra mil på asfalt har jag tänkt kommer vara rena döden för höfterna. Som det känns idag kommer jag inte behöva några fyra mil på asfalt då höfterna redan är paj. Så känns det iallafall. Känns bara så tråkigt. Funderar på om jag ska strunta i att springa ett tag och bara fokusera på att bygga styrka och skonsam konditionsträning som tex cykling till jobbet. Nu har jag inga fler matcher iallafall. Säsongen gick verkligen snabbt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “En bil med handbromsen i….

  1. Så ledsen det gör mig att läsa att du fick ett sånt bakslag… hoppas att det går att göra något utom att vila, något konkret för dina höfter, så drömmen om Stockholm marathon förr hellre än senare…

  2. Du behöver inte slänga in handduken vad gäller Stockholm Maraton än. Det finns faktiskt reservdelar nuförtiden. Min husläkare bytte höftled för cirka ett år sedan. Han är som pånyttfödd. Mera aktiv än någonsin förr. Han är 54 år gammal. Så det finns hopp även för dig!

  3. Som amatör tror jag definitivt att du ska vänta med att springa tills du vet vad som felas din höft. Hoppas besöket på vårdcentralen kan reda ut det.

  4. Inte kul att ha sådär ont som du har. Tycker synd om dig som är en sådan aktiv tjej.
    Tycker nog du ska hoppa löpningen ett tag framöver.
    Carin

    1. Har testat en vecka nu att inte springa om det gör faktiskt inte mindre ont. Måste komma igång med träning eftersom det uppenbarligen inte hjälper att inte springa.

Lämna ett svar