Söndagslistan

Söndagslistan vecka 12

UPPDATERAT 27/3 20:00 Mitt test som jag sprang igår är godkänt på nivån under (division 6 herrar) och om jag vill springa det tuffare testet så är det bara att höra av mig.

Jag tog en liten bloggpaus här i helgen. Jag har varit på domarutbildning hela helgen och kursen var riktigt bra. Kändes att jag har mycket rutin och snappat upp en hel del under årens lopp. Det glömmer jag bort ibland, tänker ibland att jag inte har koll. Så dumt ju! Min rutin kan ingen ta i från mig. När vi kom hem satt barnen i köket tillsammans med Rickards bror och spelade spel. Så mysigt att lyssna på!

Känsla: Veckan överskuggas såklart av min känsla av misslyckande. Se lite längre ner i inlägget. Mycket beslutsångest och funderande om jag ska eller inte och det slutade med att jag ändå körde.

Väder: Den här veckan har det varit lite gråare, tråkigare och kallare.
Fem positiva från veckan:

 • Vi har en travgrupp på jobbet och den här veckan vann vi. Ingen storvinst men en liten.
 • Att min skada inte gick upp av att springa löptestet.
 • Härliga pilatespass!
 • Jag vill vara nöjd med det jag sprang igår. Anledningen? Att jag är envis och att jag inte ger upp när det är tungt. Och jag var heller inte så långt ifrån.
 • Skönt att vara hemma igen!

Fundering: Hur mycket vill jag kämpa och hålla på? Jag sprang löptestet men kuggade trots att det gick bättre än 2020 då det blev platt fall. Den här gången åker jag ner en division utan att ens få chansen till omtest. Det kändes som en ren käftsmäll och jag hade ärligt talat ingen lust att slutföra kursen. Jag ville bara åka hem. Jag hoppas på att jag missuppfattat saker och ting men jag tror inte det.

Två roliga bilder:

Veckans träning: Löptest och pilates. Det har inte blivit mer. Jag får vara nöjd med attt min skada höll. Imorgon är det dags att ta tag i livet på allvar. Mer pilates, löpning och bättre mat.

Ett klokt citat som jag står bakom till 100%: Däremot behöver inte att vaccinera sig vara en given solidaritetshandling, utan andra försiktighetsåtgärder finns att tillgå. Idag är det ju dessutom inte någon större skillnad om du är vaccinerad eller inte om man tittar på smittspridning. Jag skulle vilja hävda att det snarare leder till falsk trygghet att man tror att man begränsar smittspridning på det sättet.

Bilder från helgen:

Hotellfrukost, förberedelser inför löptest, en liten tävling om hands där jag lyckades komma på tredje plats. Agda är alltid mitt ”go-to-namn”. Gillar Agda faktiskt, kanske skulle vara mitt alter ego. Typ som sjölyckan och ”Barb”. Nej men skämt åsido.

Veckans låt:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Söndagslistan vecka 12

 1. Jag köpte albumet Trash med Alice Cooper när det kom 1989 (med låten Poison). …känner mig gammal nu 🙂

 2. Härliga bilder du bjuder på. Det är så skönt att solen kommit fram och att det börjar bli varmare ute nu. Nocco som är så gott, min favorit är ice soda men dricker inte nocco då det är för mycket koffein för mig. Själv håller jag mig till monster energydryck.

 3. Det lät ju som en riktigt trevlig dag!
  Och håller med både om klänningen och koftan.
  Jag har några fina klänningar i garderoben, men jag använder dem så sällan, för jag vet inte riktigt när jag ska använda dem… (inte mina favoritplagg kanske, är ju mest en jeans/mjukisbyx-tjej)

  1. Hehe, jag har hur många klänningar som helst men jag använder det så sällan. Det är dumt, för min egen del alltså då jag verkligen trivs i klänning.

Lämna ett svar