Hemma hos mig

En makeover

Ida har pratat ett tag om att hon inte längre vill ha sin tapet, hon vill ha rosa väggar. När vi valde den här tapeten så var det ett lekrum för grabbarna. Ida var liten och sov hos oss. Kan förstå att hon inte gillar sin stad då hon är väldigt intresserad av allt som är typiskt tjejigt. Så i förrgår hjälptes jag och Ida åt att röja bland alla saker. Därefter så hjälptes jag och Rickard åt att grundmåla. Vi har använt en speciell grundfärg som man kan använda på tapet. Det är viktigt med den här grundfärgen när man ska måla på tapet, annars släpper tapetklistret. Det tog inte alls särskilt lång tid att måla grunden. Men så var vi ju två också.

Ja, vad ska man säga, Idas rum var redan väldigt rosa och nu är det såklart ännu mer rosa nu. Staden trollades bort under grundfärgen och två lager av rosa färg. Men vilket kaos det blir medan man håller på med såna här projekt. Jag och Rickard hade bra teamwork så den effektiva tiden blev ändå inte särskilt lång.

Såklart Frost! Ida älskar Frost…. Det som är kvar att fixa nu är nya gardiner då gardinerna inte passar längre men så kan jag ha råkat måla på gardinerna med…. Vi behöver också köpa små penslar för att kunna fixa till vid listerna där maskeringstejpen satt. Ida är nöjd med sitt rum iallafall. Tycker nyansen är perfekt, jag är också nöjd.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “En makeover

  1. Det blev ju helt underbart fint rummet och det är verkligen smidigt när man är två som kan hjälpas åt! Jag förstår att hon älskar Frost – det gör även jag som är vuxen 😁 Hoppas du och familjen får en riktigt fin och mysig helg! Kram 💖

  2. Jag minns med värme när jag fick göra om mitt sovrum. Det är något så stort att kunna få välja och fixa och ändra så det blir ”rätt”. Jag ”var” häxa, haha, när jag fick göra om. Då målade jag mörkblå väggar och satte upp en bård med månar, fick en stor klotlampa i taket som en måne och fick inreda med rökelser och sånna saker, haha. Mysigt minne!

  3. Vilket teamwork ni är. Blev ju toppenfint.
    Förstår att Ida är nöjd med sitt rum. Nu är det verkligen ett tjejrum med snygg färg på väggarna.
    Ha en fin fredag.
    Carin

Lämna ett svar