Träning

3,5

Blogga om målningen av Idas rum eller dagens träningspass, det är frågan. Väljer att i kvällens inlägg att skriva om dagens träning. Träningspasset gav vi nämligen oss ut på medan det andra lagret av färg i Idas rum torkade. Idag valde vi en annan runda och fick en rejäl utmaning med först backe upp och backe ner och sedan sista milen en hemsk motvind. Rickard tyckte det var trevligt att cykla med mig. Det tyckte inte jag, att cykla med mig alltså för jag var tvungen att lyssna på mina inte så peppiga tankar. De kunde jag ju hålla för mig själv så Rickard slapp höra mitt gnäll…. 😛 Något jag hela tiden peppade mig med var att jag får väldigt starka ben. Något jag tänkte på är vi bor väldigt bra här, vi behöver inte cykla särskilt långt för att komma ut på riktigt bra cykelvägar. När vi var hemma igen hade vi cyklat 3,5 mil och det var dags att ta tag i det sista med Idas rum och kvällsmat. Det vi hade kvar var finlir och att göra rummet beboeligt igen. Men mer om det i morgondagens inlägg.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “3,5

  1. Härligt att kunna cykla 3.5 mil tillsammans. Jag själv har inte suttit på en cykel på jätte länge. Däremot har jag inte balansen och koordinationen som krävs. Hoppas du får en bra fredag!

  2. Oj, 3,5 mil är ju riktigt bra trampat. Jag som var nöjd när jag hade cyklat över milen bara. Men till mitt försvar så är den på en vanlig ”damtralla” med 3 växlar. Hade kanske varit skönare och roligare med en bättre cykel!

    Hoppas er kväll gick bra med allt fix och trix!

Lämna ett svar