Min vardag

En rosa dröm

Igår ringde de från verkstan i Visby. Det var precis som vi misstänkte, bränslepumpen är trasig. Det kalaset kommer gå på 16000 att fixa. Märkesverkstäder kostar alltid mer och bärgaren lämnade såklart bilen på just en sådan. Så då var ju frågan om vi ska fixa bilen eller låta den stå kvar på Gotland och verkstan får göra vad de vill med bilen. Rickard kollade hur andrahandsmarknaden ser ut för sjusitsiga Ford-modeller och den är rätt bra faktiskt, särskilt nu i semestertider. Så om vi vill sälja bilen efter lagad bränslepump så kan vi förhoppningsvis få tillbaka pengarna för lagningen av pumpen.

Vi håller på och fixar i Idas rum, det får ett eget inlägg sedan när det är klart. Hon har önskat sig rosa väggar i sitt rum bra länge nu. Vi har strykit på ett lager med rosa färg men det behövs iallafall ett lager till. Ida har fått sova i storebrorsans säng i natt. Det går inte att vara i hennes rum just nu. Om någon timme så kan vi stryka på nästa lager med färg och så förhoppningsvis kan vi möblera ikväll. Men Ida får nog vänta en natt till med att kunna sova i sitt rum, det luktar nymålat i hela huset.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En rosa dröm

  1. Aj då, det var ingen billig reparation men den måste ju göras. Sedan kan ni fundera på sälja eller inte.
    Det kommer garanterat att bli jättefint med ett rosa rum!

Lämna ett svar