Min vardag

Färgstarka fem en fredag v 12: Fem

Färgstarka Fredag är Lillasysters bloggtema. Idag bidrar jag med min färgglada räkmacka, min ”nyckelknippa” på jobbet som kanske inte är så färgglad men fruktansvärt gullig med det lilla Gotlandsfåret på. Cheferna fixade även våfflor till oss som fredagsfika, det var väldigt gott och uppskattat. Sylten är ju lite färgglad tycker jag. Jag var resurs på jobbet idag, det var en väldigt lugn dag så jag gjorde ett par utbildningar och bistod med det som behövdes. Efter medarbetarsamtalet med min chef så åkte jag hem. Arton timmar flex har jag skrapat ihop och det kan vara svårt att få ledigt ett helt pass i fall folk blir sjuka så det passade alldeles utmärkt att utnyttja några av timmarna idag. Jag ska fortsätta en stund med mina studier.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilket ord på fem bokstäver beskriver ditt humör idag? Glatt
  2. Vilka fem ord beskriver planerna för din helg? Ledig, plugga, döma, vila, pilates, familjetid
  3. Nämn fem adjektiv för att beskriva din vecka. Snabb, flitig, ordningssam, kall, trött.
  4. Vilka fem saker ser du i din närhet? mitt minne till kameran, min telefon, ett block med en sida uppslagen som handlar om arytmier, min dator.
  5. Vilket av dina fem sinnen är starkast? Magkänslan, man ska alltid lita på magkänslan. Den är väl inte med bland de fem sinnena men för mig är den starkast.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Färgstarka fem en fredag v 12: Fem

  1. Du har så rätt, magkänslan är bara bäst i alla lägen! Den sviker verkligen aldrig, om man inte är så dum att man inte litar på den, vilket händer mig ibland. Ha en fin fortsättning på helgen, hoppas det glada humöret håller i sig!

  2. lukten är nog mitt starkaste sinne. veckorna går alldeles för fort. och visst har det varit kallt. det gör iget. bara det ärljust, gärna soligt och inte regnar pch blåser

  3. Gillar ditt sista svar – magkänslan. Önskade jag kunde säga samma sak, men jag tror inte att jag någon har upplevt just (en fungerande) magkänsla.
    Och då du har många planer för helgen så önskar jag dig lycka till med dem:-)

Lämna ett svar